INformation og historie

Discotek IN is Back...

Overskriften siger det hele. Danmarks vel nok mest kendte party koncept gennem alle tider er tilbage, om end i en lidt anden form end hidtil.

Discotek IN er genoplivet og præsenterer hæsblæsende events og livestreams til det dansehungrende danske folk.

Som landet ligger lige nu, er der ikke planer om at åbne på en fast adresse, men man ved aldrig hvad fremtiden bringer.

Tilmeld dig gerne vores nyhedsbrev, eller følg os på de sociale medier, hvis du ønsker at være helt up to date med, hvor og hvornår vi holder en fest eller i nærheden af dig.

Discotek IN Historien

Discotek IN var Danmarks største festhus og lå placeret i Nørregade 1 i centrum af København.

Discotek IN slog dørene op i 1996 – og revolutionerede det danske natteliv med FRI BAR konceptet, dvs. når entréen var betalt, så var der fri bar i øl, vin, champagne, juice & sodavand - i hele weekenden. Dette kombineret med det vildeste lysshow, kraftigste anlæg og Danmarks sejeste DJ-team, bevirkede at Discotek IN stadigvæk i dag, er cementeret solidt fast i det danske natteliv, som en mastodont inden for fest og regulær party-stemning and we are still going strong – dog uden en fast natklub-adresse (lige nu)

Discotek IN var også kendt for sine fantastiske morgenfester, hvilket skyldtes ekstra ordinære lange åbningstider, som f.eks. strakte sig fra kl. 23:00 til 10:00 næste formiddag, eller længere, hvis gæsterne stadig var friske.

Oprindeligt var lokalerne i Nørregade 1, hvor Discotek IN havde adresse, et stort samlet lokale i 2 plan, med en meget lille mellem balkon. Farverne var gule og lyseblå og som noget helt specielt, var der ikke noget direkte disco-lys i lokalet, alt lys var gemt bort bag hvidt lærred, der omkransede det meget store dansegulv, som en pyramide. Lyset blev projekteret på disse store hvide flader, noget man aldrig havde set før. Det hele var suppleret af en stor kraftig (grøn) vandkølet laser. Der var 2 barer i stueetagen og en cocktail bar på første sal – og priserne var yderst overkommelige.

Alt hvad der rykkede inden for dance musikken kiggede forbi og optrådte live. Aqua havde deres første liveoptræden på Discotek IN, men ellers var der utallige optrædende, vi kan nævne SpaceFrog, DJ SASH! (kiggede forbi mere end 25 gange), Darude, Antiloop, Ian Van Dahl, Cascada, Lasgo, Kate Ryan, Hit’N’Hide, Hypetraxx, Basshunter, Daze, Italobrothers, Pulsedriver, Gigi D’ Agostino for slet ikke at glemme vores daværende husband INfernal (Den historie må de selv fortælle) og mange flere.

Det var også i slut 90’erne Discotek IN introducerede Danmark for IN festivalerne, gigantiske fester med op til 15.000 deltagende. På festivalerne optrådte op mod 30 kunstnere i løbet af natten. Faktisk et koncept som man ser andre også har taget op i dag, endda med gigantisk succes.

I slut 90’erne kom de første THE SOUND OF IN mix-cd’er på gaden, det endte med Vol. 1 til 9 – og de er i dag nærmest umulige at opdrive.

I 2001 blev hele Discotek IN re-designet for et stort million beløb. De gule farver, lærredet mm. forsvandt. Der blev bygget ekstra mellembalkoner, et totalt strømlinet ståldesign, flere barer og Danmarks mest vanvittige lysshow fra Italienske Clay Paky. Lysshowet kunne hejses op og ned og der var intet mindre en 13 røgmaskiner.

Discotek IN fremstod nu som en klub af international klasse. Der blev tilføjet forskellige klubkoncepter, det mest kendte var nok onsdagsklubben Gorgeous.dk, hvor internationale Dee Jay stjerner som Tiësto, Armin Van Buuren, Judge Jules, Johan Gielen, Cosmic Gate, Ayla og mange flere kiggede forbi.

Omkring  2003 – 2004 skete der pludselig noget i Danmark, tiderne ændrede sig og RNB-musikken blev pludselig meget HOT, så i 2004 byggede man Discotek IN om endnu engang.

På første sal lå La Hacienda der koncentrerede sig om RNB og Latino musikken, i stuen lå The Dance Floor, som udelukkende spillede dance og trance.

 Discotek IN blev løbende ombygget i årene frem, og fra at være en enkelt klub i et stort lokale tilbage i 1996, rummede huset til sidst hele 4 natklubber med hver deres musikstil. Når entréen var betalt, var der fri bar og adgang til alle natklubber, 5 dansegulve, 6 af byens bedste barer samt den vildeste partystemning, der kunne opleves på disse breddegrader.

Tiden gik og vi havde en fest, men i 2011 blev nøglen drejet om, det blev til hele 15 år i Nørregade 1.

En æra var slut, nu skulle der spilles house musik, Discotek IN lukkede og navnet skiftede til Penthouse.

Der var nu ingen steder tilbage i København, hvor der blev spillet ”gang-i-den-musik”…Eller var der?

I 2013 blev den første Discotek IN Reunion afholdt, disse fester lå altid på skæve dage op mod helligdage, konceptet blev drevet at de gamle IN Dee Jays. Det blev til 5 af disse fantastiske fester, før Penthouse sagde stop.

Så i 2015 blev Remember Club født (på daværende tidspunkt var IN-navnet låst og vi måtte ikke bruge det) Remember Club blev dannet af de gamle originale Dee Jays fra Discotek IN og var i bund og grund IN-fester under et andet navn, afholdt på forskellige lokationer rundt om i København.

Remember Club bemærkede sig ved at bygge forskellige lokationer om til natklubber, der i nogen grad mindede om Discotek IN. Musikken var den samme, Dee Jays var de samme. Stemningen var fantastisk, lyset helt vanvittigt og festerne gik altid udsolgt.

Mens der blev kørt Remember Club fester, forhandlede man stille og roligt med ejeren af det gode gamle Discotek IN navn. Det lykkedes endelig, Discotek IN lever videre på det DNA, der var med til at cementere det hele, helt tilbage var start - Discotek IN is back…

Ved en stor udsolgt fest den 29. februar 2020 faldt Remember Clubs bagtæppe med det velkendte Remember Club til Jorden og bagved hang et gigantisk IN Logo.

Discotek IN var tilbage – og jublen ville ingen ende tage!

Vi kunne samtidig annoncere, at vores første fest ville blive afholdt i august måned 2020 i netop Nørregade 1, i Discotek IN’s gamle lettere ombyggede lokaler. Denne fest gik helt udsolgt på mindre end 30 timer…

MEN….

Få dage efter skete der noget, som ingen kunne have forudset, Covid 19 ramte hele verden og naturligvis også Danmark.

Det hele blev sat på pause og alle festtiltag udskudt pga. Corona

Der måtte ske noget – og det gjorde der også!

Den 4. april 2020 blændede Discotek IN op for deres første virtuelle party på streamingplatformen TWITCH.

Der er simpelthen bygget en lille natklub med DJ-pult, moving heads, røg og dansegulv.

Der bliver spillet IN hits til den helt store guldmedalje, der er stadig de originale IN-Dee Jays bag komfuret. Det hele bliver optaget og streamet LIVE direkte via Twitch på adressen https://twitch.tv/discotekin

Det er efterhånden blevet til mere end 50 officielle Livestreams, plus i utal af pop-up streams og det er noget vi vil blive ved med fremover.

Hvad skal der ske i fremtiden?

Lige nu er Discotek IN en event klub, der arbejdes med at skabe fantastiske fester, på forskellige lokationer rundt om i Danmark. Åbner der en natklub igen, det ved man aldrig, vores vurdering er, at tiderne ikke er til det og det derfor kun er rentabelt forsvarligt at afholde enkeltstående, men HELT FANTASTISKE events.

På mange måder er I med til at forme fremtiden, for uden støtte og folk der vil tage med til vores fester, kan det ikke lade sig gøre- Derfor må vi i samme åndedrag kaste den dybeste respekt og taknemmelighed i retningen af de dejlige mennesker som stadig støtter, lever og ånder for vores fælles Discotek IN.

Kære venner, hænderne i vejret - Festen fortsætter!

Discotek IN Live Streams

Er du til en virtuel fest og gang i den, savner du IN-musikken, kan du ikke vente til næste IN fest eller skal bruge lidt hygge stemning til din egen ”komsammen”, så slå et smut forbi Discotek IN’s LIVE stream.

Uge efter uge hopper de originale IN Dee Jays bag komfuret og laver et lækkerhedsmix, et reelt nedkog af vaskeægte IN-Party. Deltag i chatten, skriv med os i studiet, få et Shout Out med på vejen og nyd den fede musik.

Den er god nok, vi har bygget vores eget ret potente studie, hvorfra vi sender LIVE og holder en fest!

Noget der tit spørges ind til, er hvilket udstyr vi har i studiet, så nu er det remset op en gang for alle:

1 x Pioneer DJM Tour 1 mixer / 3 (4) x CDJ 2000 NSX2 / 2 x Shure SM7B Mikrofon / 1 x L'Acoustics 108P Som monitor / 48 x Chauvert Pro Epic Strip / 14 x Clay Paky A.Leda K5 / 2 x Clay Parky Stormy CC / 1 x Clay Paky Show Batten 100 / 1 x MDG M3E - Røg / Haze / Grandma3 onPC fader wing til PC (Lysstyring) /1 x PowerMAC med OBS / 2 x Eksterne lydkort / 2 x PC til diverse / 2 x Fladskærme / 5 x PC monitor med Touch / Diverse holdere stativer fra Yellowtec MIKA

Så er det på plads!

Det hele bliver optaget og streamet LIVE direkte via Twitch på adressen https://twitch.tv/discotekin

Vi er også til stede på platformen Mixcloud, hvor vi fra tid til anden uploader et mix eller en udsendelse. Dette går ned på https://www.mixclound.com/discotekIN

Teamet bag Discotek IN

Hvem er Discotek IN, som nævnt flere gange, så er vi de originale Dee Jays fra Discotek IN, der har valgt at køre Discotek IN videre.

Dette er vores ”barn” – Vi brænder stadig for musikken og den fantastiske stemning. Vi er villige til at strække os langt for at levere den helt rigtige fest.

Har du spørgsmål, vil du vide mere, vil du i kontakt med os, så er vi ikke længere væk end en e-mail, et opkald og du kan naturligvis også kontakte os via vores SoMe kanaler – Alle informationerne er til stede her på siden

Much Love