Om Discotek IN - The Dance Floor

The Dance Floor

The Dance Floor

The Dance Floor er placeret i centrum af Discotek IN i Nørregade 1, og rummer husets største dansegulv, omringet af fristende oaser i form af byens bedste barer. Her er højt til loftet og rundt om dansegulvet i første sals højde, smyger balkoner med lækre miljøer, hvor man kan trække sig en smule tilbage, reservere et
VIP-bord eller nyde udsigten til det energiske dansegulv, lys og videoshow. 

The Dance Floor præsenterer hele tiden det ypperste inden for underholdning og du kan her, måned efter måned, opleve alle de store udenlandske acts og Dj's. Du kan ikke undgå at lade dig rive med, stemningen er altid i top.


The Dance Floor
The Dance Floor
DJ-teamet på The Dance Floor sætter en ære i at servere et overflødighedshorn af nye rykke-skiver, inden for genrerne house, elektro, blødt og kantet, tilsat en passende portion af fantastiske klub-klassikere. Alt sammen leveret direkte til gæsterne fra den specialbyggede, led-illuminerede DJ-pult nede på selve dansegulvet. The Dance Floor er spækket med udstyr, lyden er leveret af TurboSound og drives af et to meter højt forstærkerrack. Lyset er leveret af Italienske Clay Paky og toppes med en fantastisk 5 Watts multifarvet laser, alt sammen er monteret i motoriserede rigge, der kan hæves og sænkes efter behag.

Alt sammen, er med til at du som gæst vil opleve en stemning, der uden tvivl vil overraske dig. Du vil ikke kunne undgå at lade dig rive med, du glemmer tid og sted, og lang tid efter solen er stået op, danser du stadig med hænderne over hovedet. Du er fanget og må lige opleve næste kick, næste skønne skive, der løfter dig stemningsmæssigt, til højder du ikke troede muligt. 

Så er du til international klub-atmosfære, der uden tvivl vil udvide din horisont og sætte nye grænser for, hvad du troede var muligt på en klub i Danmark, så skal du besøge The Dance Floor.