Om Discotek IN

Om Discotek IN

Discotek IN - Indgang

Discotek IN er Danmarks største festhus og ligger placeret i Nørregade 1, i centrum af København.

Discotek IN slog dørene op i 1996 – og revolutionerede det danske natteliv ved at introducere FRI BAR konceptet, dvs. når entreén er betalt, så er der fri bar i øl, vin, champagne, juice & sodavand. Dette kombineret med det vildeste lysshow, kraftigste anlæg og Danmarks sejeste DJ-team, har bevirket at Discotek IN stadigvæk i dag, er cementeret solidt fast i det danske natteliv, som en mastodont inden for fest og regulær party-stemning and we are still going strong!

Discotek IN er også kendt for sine fantastiske morgenfester, hvilket skyldes ekstra ordinære lange åbningstider, som f.eks. strækker sig fra kl. 23:00 til 10:00, eller længere, hvis gæsterne stadig er friske.

Discotekerne på IN

Discotek IN har intet mindre end 6 barer, som kan udfordre dine smagsløg ud fra et særdeles fristende cocktail-kort, endda til meget rimelige priser. Så hvad enten du er til cocktails, fadøl, sjusser eller sodavand, er der rig mulighed for at få slukket tørsten.

Ombygninger af Discotek IN

Discotek IN er løbende ombygget, og fra at være en enkelt klub rummer huset i dag hele 4 natklubber med hver deres musikstil. Når entreén er betalt er der fri bar og adgang til alle natklubber, 5 dansegulve, 6 af byens bedste barer samt den vildeste partystemning, der kan opleves på disse breddegrader.

Rundtur på Discotek IN

Inde på Discotek IN kan du frit cirkulere mellem de 4 natklubber, hvor du bevæger dig fra det ene musik univers til det andet. Hele tiden, vil du opleve nye stemninger, glade smukke mennesker i lækre omgivelser og altid med en udfordrende bar, inden for din rækkevidde.

Besøg de 4 natklubber: The Dance Floor – La Hacienda – Electrolysen Open Air – Jukeboksen – og lad stemningen forføre dig til højder, du ikke troede muligt. Oplev dig selv, dansede med hænderne over hovedet, længe efter at solen er stået op, begejstret, fanget og fortryllet af euforiske stemning som Discotek IN er kendt for at levere – Vi glæder os til at forføre dig!