Om Discotek IN - Electrolysen Open Air

Electrolysen Open Air

Electrolysen Open Air

Electrolysen Open Air er klubben ude i det fri, den befinder sig i gården og forbinder de 3 andre klubber. Det er her man kan trække hen og nyde musikken i vores nyeste klub – og rygerne kan snuppe en cigaret.

Rundtur i Electrolysen Open Air

Stilen er sprød electrohouse og intensiteten i musikken afveksler løbende gennem natten, fra det lidt chillede til det lidt mere kantede og tilbage til det chillede igen. Der er rig mulighed for at give gaz, lige som man også bare kan nyde musikken lidt på afstand, mens man trækker en mundfuld frisk luft.

Nyd musikken - lidt frisk luft eller en cigaret

Electrolysen Open Air
Stilen er sprød electrohouse og intensiteten i musikken afveksler løbende gennem natten
Electrolysen Open Air
Der vil naturligvis være bar i gården, ligesom der vil blive opsat et kraftigt anlæg og lys-efekter

Normalt vil der ikke være live dj, men en computer fuldt opdateret med nyeste hits, vil mixe en skøn harmoni af læke electro-house numre. Der vil naturligvis være bar i gården, ligesom der vil blive opsat et kraftigt anlæg og lys-efekter. Jævnligt vil kendte DJ’s fra ind- og udland besøge klubben, så folk virkelig kan få en på opleveren inden for denne spændende musikgenre. Electrolysen Open Air er overdækket, og der bliver aldrig koldt, da vi om vinteren pumper varmen fra resten af huset herud. Desuden vil man altid kunne holde sig varm til de lækre electrohouse rytmer.

Fra tid til anden, vender vi det hele på hovedet og rykker en af de andre klubber ud i det fri, det kunne f.eks. være The Dance Floor. Man kan aldrig vide sig sikker på Discotek IN, vi er altid i bevægelse – og det er Electrolysen Open Air naturligvis også.