Om Discotek IN - DJ Profiler - Klavs Beldring

Klavs Beldring

Klavs Beldring
DJ navn: Klavs Beldring

E-mail: davs_klavs@hotmail.com

Favorit genrer: Lækker R'n'b, fræk hip hop og funky vocal house. Derudover holder jeg af hit-musik (der er vel en grund til det hitter) krydret med de numre, man havde glemt, man gerne ville høre.

Elsker: At gi’ den gas til en fest bag pulten, men så sandelig også på den anden side med en cultshaker i hånden. Fodbold, ferier og glade mennesker.

Hader: Fisk - og ting der lugter af fisk. At blive vækket når jeg sover hver morgen af vækkeuret.

SÅ KØRER BUSSEN IGEN !!!
Der er for alvor gang i festen igen på La Hacienda. Tracket cues, hastigheden findes og fingrene kribler for at trykke på play-knappen, så det nye hit pumper ud af højttalerne. Uheldigvis følger mine arme jeres og er i vejret til det foregående nummer, så jeg må vente tålmodigt til breaket efter 2:48 af radio versionen, førend de nye toner kan høres af alle. Og med hvilken succes! Hvad er større end at se et pakket diskotek følge rytmen mens de dansende kroppe bryder lyset fra de blinkende lamper een for een. For pokker I forstår at feste igennem på La Hacienda!

Godt nok er jeg nyeste mand i DJ-crewet herinde, men er dog ikke helt ny i gamet. Har spillet på forskellige klubber siden 2001, og har nu endelig fået den ære at sætte gang i festen på det fedeste diskotek i København.

Vi ses på La Hacienda!!
Klavs Beldring

Klavs Beldring

Min vagtplan

februar 2018

fredag lørdag
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28