Om Discotek IN - DJ Profiler - DJ Choose

DJ Choose

DJ Choose

DJ navn: DJ Choose

Hjemmesider:
www.djchoose.com
www.myspace.com/djchoose

E-mail: info@djchoose.com

Favorit musikgenrer:
Jeg har altid haft en stor forkærlighed for elektronisk musik. Men mit generelle motto, når det kommer til musik er: "Er det godt, så er det godt", ligegyldigt genren. Men når det er sagt, så ligger min passion mest omkring trance musikken og måske også dens lidt hårdere subgenrer, når der virkelig skal være fest.

Historie:
Jeg startede som dj i den lokale ungdomsklub da jeg var 14 år gammel. Dengang brugte jeg alle mine penge på at købe plader. Det var alt hvad jeg kunne tænke på. Så min lille lejlighed består idag mere eller mindre af en seng og en farlig masse plader. Sådan skal det være, når man er "ægte dj" Grine

Jeg har igennem årene spillet til mange store events og på mange forskellige klubber i både ind og udland. Jeg har blandt andet spillet til In Qontrol i Holland. Men når det kommer til fest og god stemning, så er der ikke mange steder der kan følge med gode gamle Discotek IN.

Jeg er kommet på Discotek IN stort set lige siden det åbnede og jeg har altid holdt ufattelig meget af både stedet, folkene og den fantastiske stemning herinde. Derfor er jeg både rigtig glad og meget stolt over at være en del af Discotek IN teamet.


Vi ses på Discotek IN til masser af fest, farver og kulørte lamper.

De kærligste hilsner fra Doktor Choose


Grine "Der er ikke nogen der er på vej hjem vel ? ? ?" Grine

Min vagtplan

februar 2018

fredag lørdag
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28